14 dags tilfredsheds garanti

seddeltaellere.dk sikrer 14 dages tilfredshedsgaranti, såfremt De afleverer Deres ordre på seddeltaellere.dk webside. Hvis ikke De er helt tilfreds med den købte vare, kan De sende den retur i intakt original emballering indenfor 14 dage fra modtagelsen og vi betaler pengene tilbage. Før De sender varen tilbage vær venligt at kontakte seddeltaellere.dks kundeservice og bestille et RMA-nummer. Tilbagesendte varer uden RMA-nummer bliver nægtet modtagelse. Leveringsomkostninger bliver betalt af forsenderen. 14 dage tilfredshed garanti ikke tilgængelig for erhvervskunder.

Garantiperiode

På alle seddeltaellere.dk produkter er der 12 måneders garanti.

Garanti og fejl

Reparation indenfor garantiperioden (12 måned). Bed os om et RMA-nummer. Vi deler leveringsomkostninger. (De betaler for aflevering af varen til vores firma og vi betaler tilbagesendelsens leveringomkostninger.

CE certifikation

CE -certifikationen beviser, at alle seddeltaellere.dk produkter bestod EUs forbrugssikkerheds krav om sundhed og miljø. CE betyder Conformité Européenne, som betyder, at det er i overenstemmelse med den eurpæiske lov.


-Banknote Kft.  © 2013-2024  All rights reserved 
 Počítačky bankoviek  Verificatoare de bancnote  Bankjegyszámláló  AccuBANKER  contadordebilletes.es
 liczarkadobanknotow.pl  geldzahler.at  masinadenumaratbani.ro  Sedelräknare  Seddeltællere

PayPal      Stripe